Fenerbahçe Anderlecht'i Alex'le geçti (Video)

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Elemesi'ndeki ilk sınavına çıkan Fenerbahçe, Anderlecht'i Alex'in tek golüyle avladı !..

Rakibi karşısında özellikle ilk yarıda üstün bir futbol ortaya koyan sarı lacivertliler Alex'in kafasıyla öne geçti. Ardından karşılıklı ataklara sahne olan maçta iki takım da golü bulamayınca Fenerbahçe sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Anderlecht'i yine devirdi (Video)

Fenerbahçe Anderlecht arasındaki rovanş karşılaşması se 29 Ağustos Çarşamba günü Belçika'da oynanacak.

İŞTE ALEX'İN GOLÜ VE MAÇIN ÖZETİ



STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Howard Webb, Darren Cann, Peter Kirkup

FENERBAHÇE: Serdar, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Deniz (Dk. 70 Selçuk), Aurelio, Tümer (Dk. 68 Uğur Boral), Alex (Dk. 83 Ali Bilgin), Kezman.
TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico

ANDERLECHT : Zitka, Wasiliewski, De Man, Juhasz, Deschacht, Biglia, Ahmed Hassan, Polak, Goor, Boussoufa (Dk. 83 Legear), Tchite (Dk. 78 Mbo Mpenza)
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Vercauteren

MAÇTAN NOTLAR İÇİN TIKLAYIN

ZICO: "BİZİ ZOR BİR MAÇ BEKLİYOR"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Anderlecht karşısında galip gelmelerinin yanı sıra gol yememelerinin de kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Zico, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, iki ayaklı bir maçın ilk ayağını oynadıklarını ifade ederek, "Bizim açımızdan galip olmamızın yanı sıra gol yemememiz de önemliydi. Kendi sahamızda yiyeceğimiz gol dezavantaj olabilirdi. Sahamızdaki maça galibiyet için çıktık. Umarım güzel yaptığımız şeyleri devam ettiririz, hatalarımızı da kısa sürede gideririz. Bizi zorlu bir maç bekliyor" diye konuştu.

Maçın ilk yarısında oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ifade eden Brezilyalı teknik adam, "İyi pas yapıyorduk. Ancak ikinci yarıda çok pas hatası yaptık ve rakibe oynama fırsatı verdik. İkinci yarı daha çok bizim sahamızda geçti. İki şampiyonun maçında bunun olması normal. Biz iyi oynarken 1 gol bulduk, onlar ise gol atamadı. Serdar ve savunmamız gerekli müdahaleleri yaptı" şeklinde konuştu.

DENİZ'E GÖSTERİLEN TEPKİ
Oyundan çıkarken taraftarların Deniz'e gösterdiği tepkinin hatırlatılması üzerine, Zico şöyle konuştu: "Taraftarın tepkilerine her zaman saygı duymuş bir insanım. Her zaman taraftarın destek vermesini isterim. Ama umuyorum ki Deniz bu durumdan etkilenmez. Ondan en iyi şekilde yararlanırız. Geçen yıl da Deivid'e vardı tepkiler. Taraftar tepki gösterebilir, önemli olan profesyonel futbolcunun bundan etkilenmemesidir. Geçen sezon İzmir'de Trabzonspor'a karşı oynadığımız maçın ilk 30 dakikasında Deivid'e tepkiler vardı. Belki Deivid'i çıkarmış olsaydım, hiçbirimiz Deivid'in attığı golle gelen şampiyonluğu göremeyecektik."

ZICO BASINLA T...AK GEÇMEYE DEVAM ETTİ
Zico, Şampiyonlar Ligi'ne kalınırsa, yönetimden forvet isteyip istemeyeceği sorusuna ise "Başkanımızla konuşacağım, Kaka, Etoo, Ronaldinho gibi oyuncuları almasını isteyeceğim" diye esprili yanıt verdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm