Boynuz kulağı geçti

TSYD Ankara Turnuvası'nın galibi Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi G.Birliği OFTAŞ oldu. OFTAŞ, Gençlerbirliği'ni yenerek kupayı müzesine götürdü.

TSYD Ankara Şubesi'nce düzenlenen dörtlü futbol turnuvasında birinciliği, Gençlerbirliği'ni 3-2 yenen Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Gençlerbirliği OFTAŞ Spor kazandı.

5. dakikada Ferhat'ın sağ taraftan kullandığı köşe atışında, altıpas içinde topa iyi yükselen Okan, mükemmel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 1-0.
50. dakikada Hakan'ın pasıyla hareketlenen Serkan, önündeki Zoriç'i geçtikten sonra yerden düzgün bir vuruşla beraberliği sağladı: 1-1.
52. dakikada Eren'in uzun pasında Petkoviç'in de hatasıyla topla buluşan Serkan, kaleci Gökhan ile karşı karşıya pozisyonda yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. 57. dakikada Kadir'in attığı sert şutta topu önünde bulan Bülent, pasını Serkan'a aktardı. Bu futbolcu da sağ çaprazdan takımının 3. golünü kaydetti: 3-1.
64. dakikada çalımlarla ceza alanına giren Isaac, pasını ceza yayı içindeki Mehmet Nas'a çıkardı. Bu futbolcu da yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-2.

Karşılaşmayı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 3-2 kazandı.

Turnuvada birinciliği elde eden Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a kupasını, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Uğur Tenekecioğlu, ikinci olan Gençlerbirliği'ne ise başkanvekili Orhan Karadağ verdi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm