"Eskişehirsporlular bize niye saldırdı?"

Altay Teknik Direktörü Ekrem Al, Kapadokya Kupası maçından önce Eskişehirsporlu taraftarların kendilerine niye saldırdığını anlayamadığını söyledi.

Karşılaşmadan önce Eskişehirsporlu taraftarların kendisine ve Altaylı futbolculara önce sözlü saldırıda bulunduğunu, sonra da taş attığını anlatan Al, "Bunun nedenini anlamayamadım. Eskişehirspor ile bir sorunumuz olmadı. Niye bu tür davranışlara maruz kaldık bilemiyorum. Ancak üzerinde fazla durup, konunun büyütülmesini istemem" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Lig A takımlarından Altay'da futbolcuların performansı ise teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Siyah-beyazlı takım Nevşehir'de katıldığı Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve bir mağlubiyetle grubunda lider durumda bulunuyor.

Teknik Direktör Ekrem Al, bu maçlarda özellikle yeni transferler ve genç futbolculara şans veriyor.

Nevşehir kampında futbolcuların gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve iyi yolda olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ekrem Al, takıma kaleci transferi yapmak için ise arayışlarının sürdüğünü kaydetti.

Al, "Turnuvada oldukça iyi sonuçlar aldık, ancak bunlar lig için ölçü olamaz. Eksikliklerimiz var ve bunları gidermeye çalışıyoruz. Bir kaleci transfer ederek kadromuzu tamamlamak istiyoruz" dedi.

MAÇ ÖNCESİ NE OLDU?
Karşılaşma öncesi Eskişehir'den gelen yaklaşık 50 kişilik taraftar topluluğu, müsabakanın yapılacağı sahada, rakip takımın futbolcularına sözlü sataşmalarda bulundu.

Bir futbolcunun sataşmalara cevap vermesiyle gergin anlar yaşandı. Sahaya giren güvenlik güçleri, her iki grubu ayırmakta güçlük çekti, bazı taraftarlar futbolcuları tartaklamaya çalıştı. Güvenlik önlemlerinin artırılması sonucu maç başladı.

Karşılaşma sonrası da Eskişehirsporlu taraftarlar, Altay'lı futbolculara içine kum doldurdukları pet su şişeleri attılar. Polis ekipleri, taraftarları güçlükle otobüslere bindirerek sahadan uzaklaştırdı.

Nevşehir 3 No'lu sahada oynanan karşılaşmada Altay, Eskişehirspor'u 2-1 yendi. Altay'ın gollerini 26. dakikada Recep ve 45. dakikada Yasin, Eskişehirspor'un gölünü ise 41. dakikada Coşkun kaydetti.

Eskişehirspor'un yıldız futbolcusu Sergen Yalçın, karşılaşmanın ikinci yarısında forma giydi.

Sayfa Linki:

Site kodu:
" />
Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm