Galatasaray Mondragon'a takıldı

İsviçre'de sezonun ilk kupasını kazandıktan sonra Almanya'ya geçerek Köln ile hazırlık maçına çıkan G.Saray sessiz kaldı.

Aslan 3.hazırlık maçında Köln'ü geçemedi ve karşılaşma golsüz sona erdi. Christoph Daumlu Köln'de Mondragon'un yanı sıra eski Fenerbahçeli Ümit Özat da forma giydi. Birçok futbolcusundan yoksun olarak maça çıkan G.Saray'ın Ümit Karan ve Necati ile gelişen atakları eski G.Saray kalecisi Mondragon'un ellerinde eridi. Bu maç öncesi G.Saray kulübü Mondragon'a bir teşekkür plaketi verdi.

G.Saray'ın Almanya'daki ilk hazırlık karşılaşmasını çok sayıda gurbetçi izledi. G.Saray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp da Köln teknik direktörü Christoph Daum ile maç öncesinde sohbet etti.

Maçın en ilginç ayrıntılarından biri ise maçın sonlarına doğru meydana gelen tartışmaydı. G.Saray'ın kazandığı bir serbest vuruş öncesinde topun başına Sabri geçti. Fakat Köln'den Ümit Özat arkadaşlarının yerleşmesini beklemek için topu önüne geçti. O sırada Sabri ve Ümit Özat arasında bir gerginlik yaşandı. Futbolcuların araya girmesiyle bu gerginlik tatlıya bağlandı.

FC KÖLN: 0 - GALATASARAY: 0
Stat: Bonn-Sport Park Nord
Hakemler: Friedrich Asmuth, Thomas Metzen, Rene Kunzleben
1. FC Köln: Mondragon, Ümit, Kewin, Tobias, Fredrich, Marciano (Dk. 46 Erwin ), Rode, Nemaje, Thomas (Dk. 60 Matthias ), Andre (Dk. 80 Salvatore ), Norakovic (Dk. 46 Marvin )

Galatasaray: Aykut, Cihan, Tomas, Emre, Orhan, Mehmet Topal (Dk. 88 Okan), Hasan Şaş (Dk. 46 Sabri ), Arda (Dk. 52 Ayhan ), Volkan (Dk. 78 Ferhat ), Ümit (Dk. 75 Özgürcan ), Necati (Dk. 82 Hasan Kabze)
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm