Meireles'in komik PFDK savunması: Buz torbasını tutuyordum

PFDK, derbide Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'na edep yerini gösterdiği gerekçesiyle Portekizli yıldıza 4 maç men cezası verdi. Ancak Tahkim Kurulu'na gidecek olan F.Bahçe, 66'da oyundan çıkan Meireles'in, rakibine cinsel organını göstermediğini, buz torbasını tuttuğunu iddia edecek.

F.Bahçe-G.Saray derbisinin üzerinden 4 gün geçti ancak olaylı karşılaşmanın tartışmaları halen sürüyor...

Maç bitiminde F.Bahçeli bir taraftarın bıçaklanarak öldürülmesi, G.Saraylı futbolcuların yenilmelerine rağmen saha içinde şampiyonluk kutlaması, iki takımın kaptanları Volkan Demirel ile Sabri Sarıoğlu'nun uzatmalarda birbirlerinin boğazına sarılarak oyundan atılmaları, F.Bahçeli taraftarların Emmanuel Eboue'ye tribünden muz sallamaları, devamında gelen ırkçılık tartışmaları ve Drogba'nın bu konuyla ilgili tüm dünyada ses getiren açıklamalarının yankıları hâlâ devam ederken dünün ana gündem maddesi ise Raul Meireles'ti.

G.Saray derbisinde Volkan'la yaşadığı gerginliğin ardından kırmızı kartla oyundan atılan Sabri'ye edep yerlerini gösterdiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Portekizli futbolcunun ceza alsa dahi kararın Tahkim Kurulu'ndan dönmesi için hummalı bir çalışma başlattı.

SEDYE İLE ÇIKTI
Buna göre Sabri oyundan çıkmak için saha kenarına yürürken Lig TV'nin kameraları tarafından da tespit edilen görüntüde Meireles'in cinsel organını tuttuğu ileri sürülmüştü.


Sarı-lacivertlilerin savunmasında ise maçın başında yaşadığı sakatlığa rağmen oyuna devam eden ancak 66. dakikada sedye ile oyunu terk etmek zorunda kalan Raul Meireles'e kasığında yaşadığı problem nedeniyle buz tedavisi uygulandığı ve kameralara yansıyan görüntüde oyuncunun buz torbasını tuttuğu belirtiliyor.

Sezonun ilk yarısında yine G.Saray ile oynanan maçta hakem Halis Özkahya'ya tükürdüğü gerekçesiyle 12 karşılaşmadan men edilen yıldız futbolcunun cezası, sarı-lacivertlilerin yaptığı etkili savunma sayesinde 4 maça indirilmişti.

Kaynak: gazetevatan
Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm