Miroslav Stoch'a talip var!

Fenerbahçe'de son haftalarda üst düzey bir performans sergileyen Miroslav Stoch'u Fransa Ligi'nden bir takım izlemeye aldı.

Sezon başında yaşadığı sıkıntıya rağmen daha sonra sürekli yükselen performansıyla dikkat çeken Miroslav Stoch'a Fransa'dan görücü geldi.

Olympique Lille Kulübü'nün Yönetim Kurulu üyesi ve Futbolcu İzleme Komitesi Başkanı Anthony Gillet dün İstanbul'a geldi.

UEFA Avrupa Ligi 2.turunda oynanan Beşiktaş-Braga karşılaşmasını da izleyen Gillet, cumartesi günü Eskişehir'e geçecek ve Fenerbahçe'nin puan mücadelesinde Stoch'u yakın takibe alacak.

Bir kaç maç daha takip edilecek
Daha önce Sow'un Fenerbahçe'ye transfer görüşmelerinde Sarı-Lacivertliler'le yakın dostluk kuran ve sezon başında Niang'in Al Saad takımına transferinde de iki kulüp arasındaki görüşmelere aracı olan Gillet, Stoch için bir rapor hazırlayacak. Slovak oyuncu sezon sonuna kadar birkaç maçta daha izlenecek ve bu raporlar daha sonra teknik heyete sunulacak. Her şey olumlu giderse Lille kulübü sezon sonunda Stoch'un transferi için Sarı-Lacivertliler'e resmen başvuruda bulunacak.

Piyasa değeri 7.5 milyon euro

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2014 yılına kadar devam eden Stoch geçen sezon 23 lig karşılaşmasında görev alırken 2 gol atıp, 5 asist yapmıştı. Bu sezon ise şu ana kadar 21 maçta 8 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak gösterilen Stoch için Sarı-Lacivertli yönetimin en az 10 milyon euroluk bir bedel belirlediği sezon sonuna kadar yıldız futbolcunun ortaya koyacağı performansa göre bu rakamın daha da yukarılara çıkabileceği ifade edildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm