Nigel de Jong Galatasaray'a mı geliyor?

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City forması giyen "Hollanda Kasabı" lakaplı Nigel de Jong için İngiliz gazeteleri Galatasaray'a transfer olacağı iddiasını gündeme getirdi.

Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City'de forma giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Nigel de Jong'u transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Galatasaray ve Juventus'un, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Nigel de Jong için kulübü Manchester City ile görüştükleri öne sürüldü. Bir süredir forma şansı bulamayan ve kulübü ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan De Jong'un takımdan ayrılmak istediği belirtilirken, Manchester City Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ise futbolcusunun satılmasına karşı çıktığı öğrenildi. Bunun üzerine Manchester City'nin, Galatasaray ve Juventus'un De Jong'u transfer etmek için yaptıkları teklifleri geri çevirdiği vurgulanırken, İngiliz kulübün, sözleşme yenilememesi halinde Hollandalı futbolcuyu sezon sonunda satabileceği ifade edildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm