Milos Krasic de Fenerbahçe'ye geliyor

Senegalli golcü Moussa Sow için görüşmelere başladığını dün Borsa’ya bildiren F.Bahçe, kiralamak istediği Juventus'un Sırp yıldızı Milos Krasic de için Juve ile anlaştı

FENERBAHÇE, Moussa Sow’dan sonra ikinci bombayı da patlatıyor. Senegalli golcünün transferi için görüşmelere başladığını dün Borsa’ya bildiren yönetim, Juventuslu Milos Krasic’i de bitirmek üzere... Sırp sağ kanat oyuncusunu sezon sonuna dek kiralamayı planlayan sarı lacivertliler, Juventus ile 1 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Futbolcunun ikna edilmesinin de an meselesi olduğu öğrenildi.

Nobre ve El Arabi
Diğer taraftan Mersin İdmanyurdu’nda forma giyen Mert Nobre’nin transfer edilme ihtimalinin hala çok yüksek olduğu belirtildi. Golcü futbolcunun durumu birkaç gün içinde netleşecek. Bu arada Fransız L’Equipe gazetesi, Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan ın El Hilal takımının Faslı forveti Yusuf El Arabi’yi transfer etmek istediğini yazdı.

Alacaklar ödeniyor
Nobre’ye karşılık Mersin’e takas olarak gitmeyi reddeden Semih Şentürk’ün ise bundan böyle kadroya girmesinin zor olduğu ifade edildi. Aykut Kocaman’ın bundan sonraki maçlarda bu oyuncuya yer vermeyi düşünmediği bildirildi.

Öte yandan Fenerbahçe yönetiminin, futbolcuların alacaklarını pazartesi gününden itibaren ödeyeceği öğrenildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm