Fenerbahce Milos Krasic transferi için masaya oturdu

Moussa Sow transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe, şimdi de Sırp yıldız Milos Krasic'in peşine düştü. Yönetici Ali Yıldırım Juventus'la masaya oturmak üzere bugün Çizme'ye uçuyor.

Moussa Sow için Lille ile anlaşan Fenerbahçe yönetimi rotayı şimdi de İtalya'ya çevirdi. Sarı-lacivertliler, adı daha önce de gündeme gelen ve uzun süredir takip altında tuttukları Sırp yıldız Milos Krasic için kolları sıvadı. Juventus'un bonservisi için 13 milyon Euro istediği kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe'de yönetici Ali Yıldırım bugün transferi bitirmek üzere İtalya'ya gidecek. Juventus'tan görüşmek için randevu alan tecrübeli yönetici bu sabah Milano'ya gittikten sonra daha sonra Torino'ya geçecek. Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla kiralama formülüne soğuk bakan Juventus'un da artık bu formüle daha sıcak baktığı öğrenildi. M.United ve Chelsea'nin da gündemine gelen ancak bonservisinin yüksekliği nedeniyle vazgeçtikleri Krasic'in de Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

KRASİC FENERBAHÇE'YE GELMEYE HAZIR
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın takımında görmeyi çok istediği Krasic'in menajerler aracılığıyla yapılan ön teklife, "Burada kadroya girmekte zorlanıyorum. Sezon sonuna kadar oynayabileceğim bir takıma gitmeyi çok isterim" karşılığını verdiği ifade edildi.

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm