Malta-Türkiye: 2-2 (Video)

Malta gibi zayıf bir rakip karşısında özelikle hücum organizasyonunda zorlanan A Milli Takım, Ta Qali Ulusal Stadı'ndan ummadığı bir skorla ayrıldı. Bu skorla Ay Yıldızlılarımız EURO 2008 elemelerinde büyük darbe aldı !..

A Milli Takımımız, kendisinden oldukça zayıf bir rakip olan Malta karşısında maça kötü başladı. Rakibimizden golü yediğimiz 40. dakikaya kadar oyuna ağırlığını koyamayan Ay Yıldızlılar, 1-0 yenik duruma düştükten sonra Halil ile bir gol bulup devreyi 1-1 berabere kapamayı başardı.



İkinci yarıya baskılı bir futbolla başlayan ve rakibini bunaltan Milli Takım, ani bir atakla yeniden 2-1 yenik duruma düştü. Milliler ilk golde olduğu gibi bu kez Servet ile bir kaç dakikada eşitliği yakaladı ve galibiyet golünü aramaya başladı. Ancak Millilerin baskısı sonuç vermedi ve A Milli Takım zayıf rakibi Malta'nın sahasında altın değerinde 2 puan bıraktı. A Milli Takım bu sonuçla 7. maçında 14. puanını aldı ve Yunanistan'ın 4 puan gerisinde 2. sıraya yerleşti.

MALTA-TÜRKİYE: 2-2

STAT: Ta Qali Ulusal Stadı
HAKEMLER: Stefan Messner, Klaus Strasser, Bernhard Zauner (Avusturya)

MALTA: Haber, Azzopardi, Said, Dimech, Agius, Briffa, Michael Mifsud, Woods, Schembri, Scicluna, Pace

TÜRKİYE: Hakan Arıkan, Sabri (Dk. 51 Gökdeniz), İbrahim Toraman, Servet, İbrahim Üzülmez, Arda (Dk. 30 Ayhan), Hamit, Emre, Tuncay (Dk. 66 Deniz), Hakan Şükür, Halil


GOLLER: 40 Said, Dk. 75 Schembri (Malta), Dk. 45 Halil, Dk. 76 Servet (Türkiye)
SARI KARTLAR: Dk. 33 Pace, Dk. 38 Schembri, Dk. 51 Said, Dk. 82 Agius (Malta), Dk. 63 Ayhan, Dk. 86 İbrahim Üzülmez (Türkiye)

Sayfa Linki:

Site kodu:

Forum kodu:

Benzer Haberler



Widget arak by Futbolizm